Så höjer du temperaturen på jobbet

Nu är vårtävlingen avgjord! Många roliga, kreativa och användbara tips för att få roligare på jobbet har kommit in. Här är de elva vinnarbidragen. Trädgårdshandskarna kommer med posten. Läs och låt dig inspireras!

Jag försöker vända negativa signaler och prata bort sånt som skitsnack samt att skratta och skoja med mina arbetskamrater.
Solbritt Mattsson

Hälsa på alla arbetskamrater varje dag! I kommunikationen med arbetskamrater kom ihåg, att du har två ögon, två öron, men bara en munn. Ge varandra beröm och positiv kritik.
Mats Holmberg

Jag bjöd in alla på jobbet till en gemensam grillning i skogen. Jag gjorde upp eld och alla fick ta med sig egen picknick. Härligt att komma ut och göra något avslappnat tillsammans.
Angelika Looft

Vi håller på med ett hälsoprojekt på arbetsplatsen. Bland annat räknar vi steg 10 veckor. I det land vi hamnar ska vi laga mat ifrån gemensamt, riktigt roligt är det för alla vill ju komma så långt som möjligt.
Elvie Lindgren

Vi har då och då tillfällen då vi ger alla medarbetare möjlighet att göra en presentation på ca 10 minuter kring något intressant inom sitt yrkesområde. Vi blir stolta över våra arbetskamraters kunskaper och den som berättat blir glad över feedback.
Lena Johansson

Att ge komplimanger och sprida god stämning är något som jag gör varje dag; att se om någon klippt sig, har något nytt på sig eller fått ett barnbarn...skratta och bjuda på sig själv är andra bra saker för att få god stämning. Vår fikarast på morgonen är den viktigaste stunden på dagen för att göra detta.;)
Louise Ström

 Vi är 11 stycken på vårat jobb som fyller jämmt 8 -50,2-60 och 2-40 och en 30 = 630kalas för våra jobbarkompisar. Det blir en dunderfest med god mat och underhållning. och vi blir gladare på jobbet Stora Segerstad och Värnamo Naturbruksgymnasium.
Urban Nilsson

Vi har ordnat en stegtävling! Det gör att vi rör på oss mer, får mer energi och glatt utropar i korridoren till varandra: Jag har nått upp till 16000 steg idag, och du?
Ulrika Hjelmberg

Bjud in alla till en beachvolley-/brännbollsturnering eller "prova på" beachvolley, kajak, rodd eller vad ni har närmast. Du/företaget fixar grillar o alla tar med vad de vill äta. Perfekt billig, smidig och rolig sommaraktivitet!
Ingela Wigerbratt

Vi har skyddsombudsmöten där vi gemensamt bestämmer vad vi och arbetsgivaren ska ta upp på skyddskommittén. Arbetsgivaren diskuterar i bolagsledningen. Så därför blir det taget beslut på skyddskommittémötena. Är uppskattat både från oss skyddsombud och arbetsgivare. Vi har gjort detta i fyra års tid nu.
Daniel Svensson

När du jobbar kan du alltid tänka på vad du ska göra med alla pengarna man ''jobbar in''. Kanske vill man åka på någon resa eller köpa en hemmabio till hemmet? Valet är ens eget.
Filip Eriksson

 

0% (av 3 läsare) hade nytta av den här informationen

x

Tack för ditt omdöme!

Vill du skicka en kommentar till oss? (Max 600 tecken)

Skicka

Tack för din kommentar!

Stäng