Om Arbetsmiljöupplysningen

På Arbetsmiljöupplysningen får du svar på dina frågor om arbetsliv och hälsa. Här kan du enkelt hitta information om olika yrken och ämnen med anknytning till arbetsmiljö. Du hittar också information om vem som gör vad inom arbetsmiljö, till exempel skyddsombudets eller företagshälsovårdens roll.

Arbetsmiljöupplysningen är ett uppslagsverk. Här får du tips på vart du kan vända dig för att få hjälp eller vill veta mera. Arbetsmiljöupplysningen vänder sig till dig som har frågor om arbetsliv och hälsa. Oavsett om du är yrkesverksam, student, arbetslös, sjukskriven, chef eller skyddsombud finns information för dig.

Webbplatsen utvecklas hela tiden. Vi fyller ständigt på med nya yrken och nya ämnen. På startsidan finns alltid något aktuellt ämne. Om du saknar något, hör av dig till oss. Eftersom informationen uppdateras löpande finns inga datum för när sidorna är skapade.

Arbetsmiljöupplysningen drivs av Prevent som är en ideell förening inom arbetsmiljöområdet och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

Personuppgiftspolicy
Här finns information om hur Prevent hanterar personuppgifter.


87% (av 187 läsare) hade nytta av den här informationen

x

Tack för ditt omdöme!

Vill du skicka en kommentar till oss? (Max 600 tecken)

Skicka

Tack för din kommentar!

Stäng